Az egyik barátnőm egy pár hónapja vidékre költözött. A férje örökölt egy helyes kis házat, és nem akarták eladni, mivel amúgy is terveztek elköltözni a városból, keresni egy házat a kertvárosban. Maga a hely igazán kellemes, és teljesen ideális egy fiatal házaspárnak. Volt egy kis kert is, meg csend és friss levegő.

Viszont meglehetősen messze van a várostól. A barátnőm eléggé hozzászokott a városi léthez, az üzletekhez, hogy minden, amire csak szükség van gyalog vagy busz távon belül megtalálható. Különösen reform- és bioboltokba szeretett járni, és válogatni a sok különleges, rendhagyó termék közül. Volt egy kis bolt a lakásuk közelében, amit különösen kedvelt. Sajnos nagy hátránya volt, hogy nem rendelkezett webáruházzal. Ez a tény elszomorította a barátnőmet, mert legfeljebb hétvégén tudott volna vásárolni ott, de akkor nem volt nyitva a bolt.

Arra gondoltam, hogy keresek egy online webáruházat, ahol megtalálja azokat a termékeket, amikhez vidéken nem jut hozzá könnyen. Mégiscsak egyszerűbb házhoz szállíttatni, mint órákat autózni, ha elfogyott a karobpor vagy a kakaós napraforgókrém. Nem kellett túl sokáig böngésznem, máris szembejött velem A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online, egy bio- és reformbolt webáruháza. Megnézegettem, hogy milyen termékek találhatóak itt, és első ránézésre igazán szimpatikusnak tűnt. Vegán révén meg is örültem, mert jó néhány termékük számomra is megfeleltek, és még az árakat is barátságosnak tartottam. El is küldtem a barátnőmnek az oldal linkjét, hogy nézzen körül ő is.

Hogy lehetsz ennyire makacs?

Azonban a barátnőm meglehetősen nehezen kezeli a változásokat, eléggé morcosan válaszolt, hogy nem biztos, hogy szeretne egy új helyről vásárolni. Ő régi boltját szereti, más hely nem jó. És igaz, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online webáruház jól hangzik, jól néz ki, de ő akkor sem fogja kipróbálni. Na mondom, úgyis terveztem, hogy meglátogatom, majd megviccelem egy kicsit, hogy jobb belátásra térítsem.

Megvettem a hozzávalókat egy finom reform sütemény elkészítéséhez, ami tudom, hogy a kedvence. Illetve rendeltem még néhány dolgot, ami a kedvenc kis boltjában is volt. Vártam a hétvégét, kíváncsi voltam mit szól majd hozzá.

Amikor odaértem elámultam a táj szépségén. A házat mintha egy mesekönyvből vették volna, bájosan festett a zöld környezetben. A barátnőm körbevezetett, megmutatta a szobákat, majd a nappaliban leültünk teázni. Ekkor megkínáltam a süteménnyel, mondván próbálja ki, mert biztos vagyok benne, hogy ízleni fog. Kicsit gyanakodva vett a sütiből, de aztán az első falat után elmosolyodott. Rögtön feltételezte, hogy elmentem a kis bioboltba a hozzávalókért, hogy biztos olyan legyen, amilyet ő szeret. Elővettem a telefonom és megmutattam neki, hogy bizony A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online bio- és reformbolt webáruházából rendeltem mindent. És odaadtam neki a kis csomagot is, amit összeállítottam számára. Kicsit morcosan nézett rám, de akkor megemlítettem neki, hogy van hűségkártya és jutalom rendszer, és mindig vannak akciók is. Na erre már elnevette magát, és azt mondta, hogy beadja a derekát, mostantól ő is használni fogja a Biocity webáruházát, az lesz az új kedvenc kis boltja.