Sokan több órás autó, vagy tömegközlekedéssel megtett utat vállalnak nap mint nap azért, hogy eljussanak a munkahelyükre. Ez többnyire azért szükséges, mert a közelben nem találtak számukra megfelelő munkáltatót. Tényleg megéri ennyit utazni csak azért, hogy dolgozni menjünk? Mi jelenthet akkora problémát, hogy képesek legyünk ilyen messze menni?

Sokan szembesülnek azzal a ténnyel, hogy végzettségük nem elég az általunk megpályázott munkakörre, vagy épp, hogy túlképzettek, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem elég korszerű a hely eddigi tapasztalataikhoz képest. Teljesen érthető, hogy így nem szívesen vállalják el az adott munkát. A kisebb falvakban, vagy városokban nem áll rendelkezésünkre annyi lehetőség, mint a főváros környékén, vagy a megyeszékhelyeken. Egyesek a határon túl vállalnak munkát. Miért?

Attól még, hogy vidéken élünk, és nem a fővárosban, ugyanúgy megérdemeljük a jó munkahelyet, és környezetet! Egy megfelelő felszereltségű, biztonságos raktárépület sem a fővárosban, vagy az akörül élők kiváltsága.

Vidéken nőttem fel, és azóta is vidéken élek. Raktárvezető, és cégtulajdonosként igen fontosnak tartom, hogy a termékeink és alapanyagaink tárolása, illetve mozgatása korszerű raktártechnikai körülmények között történjen, és az erre a célra kialakított terület a raktározás szempontjából a lehető legoptimálisabb kihasználtsággal működjön. Dolgozóim számára így tudom biztosítani a megfelelő munkakörnyezetet is, ahova szívesen jönnek be dolgozni. Az ilyen munkaterület lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, és ezzel nem csak a munkatársaim értenek egyet. A statisztikák is alátámasztják sikerünket, ez pedig a megfelelő berendezés érdeme is.

A Racking Log cégcsoportja majdnem 30, egészen pontosan több mint 25 éve működik sikerrel a raktározási, áru-, és irat tárolási termékek piacán, kielégítve egyre több megrendelő igényét, köztük pontosan azoknak a vállalatokét és cégekét, akik számára elengedhetetlen a hatékony tárolástechnika, mint amilyenek mi is vagyunk.

A Racking Log célja, hogy munkatársai szakmai tudásának, és több évtizedes tapasztalatát felhasználva, ügyfeleik egyedi igényeire szabva – mind a költséghatékonyság, a minőség, és a megbízhatóság terén – maximálisan teljesítsék az igényeket, és személyes elvárásokat mind a munkáltató, mind a munkavállalók részéről. Ezt igazolja a külföldön szerzett referenciájuk, és nemzetközi tapasztalatuk; Európa több pontján számos raktártechnikai projekt részeseiként jeleskedtek, nemzetközileg elismert szakismeretüknek köszönhetően pedig a legkorszerűbb megoldásokat tudják kínálni ügyfeleiknek, én is ezért tudok megbízni bennük.

A kézi raktározásra, irattározásra vagy otthoni használatra is tökéletesen alkalmas Salgó polc kifejezetten előnyös lehet bárki számára. Gond nélkül a vevő egyedi igényeire szabhatóak, amik utána hatékony munkavégzést biztosítanak, mindezt igen modern külsővel, és könnyű összeszerelhetőséggel.

A raktározás szakértőiként is ismert Racking Log kézi rakodású csavarmentes fém polcrendszerei az egyik legelterjedtebb polcok az Európai Unióban. Gyártói garanciával, TÜV és ISO minősítéssel is rendelkeznek, ami szintén igazolja biztonságukat, s megbízhatóságukat. Kis súlyuk, sokoldalúságuk és egyszerű összeszerelhetőségük révén a legideálisabb választás a manuális raktározás esetén. A polcok 2-3 napon belül kiszállításra kerülnek a megrendelést követően. A garancia nem is kérdés, a telepítést pedig erre szakosodott és megfelelően képzett profi csapatok végzik, akik a műszaki iroda felügyelete alatt önmagukra és másokra nézve is teljes biztonságban képesek dolgozni.

Kérjen díjmentesen ajánlatot most, hogy a legpraktikusabb piacvezető polcrendszerrel szerelhesse fel otthonát, irodáját, vagy raktárépületét!