Ahol most élek, az már inkább az agglomeráció, szóval egyre kevesebb dologban. De agglomerációból is hagyományosabb, és nem újépítésű környezet. Kádár-kockák és hasonlók. Vidékről aztán sokáig hiányzott még a mezőgazdálkodáshoz kapcsolódó szakmunka, de még jobban az az atmoszféra, ami azt körülveszi!

Az a helyzet, hogy én nagyon szerettem gyerekkorom óta a lovaskocsit éppúgy, mint a traktor, vagy kombájn látványát. Felnőttként aztán szerettem átlátni ezt az egészet: látni, hogyan élelmezi a vidék a várost és egész Magyarországot! A nagyvárosban elsőre minden olyan csili-vili volt, de itt is akadt, ami felkeltette igazán az érdeklődésemet.

Nem a takarítógép bérlés volt az maga, de olyan cégnél dolgozni, ami ilyesmit is igénybe vesz, takarítást vállal, és ehhez látványos, profi nagygépeket bérel, na az már elment rögtön egy új hobbinak. Úgy látszik, engem gépek kell körülvegyenek és az már jó… A Greenway Magyarország Kft. például bérbeadást végez ilyen eszközökön, és teljesen lenyűgöznek a cégem partnereiként! Várom mindig, hogy érkezzen valami újabb masina tőlük. Nem pont olyan ez, mint mezőgazdálkodás, de kielégítően izgalmas ez is. Látni, hogy valami ennyire elképesztő hatékonysággal tisztul meg… – hát odáig vagyok meg vissza!

Vannak náluk ezek a klasszikus, nagy ráülős gépek is, tudjátok, amiket vezetni lehet kényelmesen, és amivel néha látni az utcai közlekedésben is munkásokat, akik az út szélét takarítják. Szeretem a munkagépeket, na, így foglalnám össze és ezek már nem piskóta dolgok, hanem olyan gépek, amikkel hatékonyan lehet takarítani gyárakat is, üzemcsarnokokat, és kisebb testvéreiket is láthatjátok áruházláncok beltereiben szembejönni.

Ezek a kisebb testvérek is kölcsönözhetők a Greenway nevű cég (www.greenwaykft.hu) oldaláról indulva – ha kell nektek bármi ilyesmi, ez a lehetőségek birodalma. Ilyen például a Taski Ultimaxx 1900 ami gyalogkísérős takarítógép, vagy mondjuk a Taski Swingo 150, amit azért említek, mert inkább olyan már, mint egy nagyon hipermodern porszívó. Tehát széles a skála.

A takarítógép bérlés opciói is számosak a Greenwaynél, nem csak maguk a gépek és azok fajtái. Van több bérleti konstrukció is, amik közül szerintem a legérdekesebb a Full service. Ez olyan opció a takarítógép bérlés műfajára, amin belül a legtöbb teher marad a bérbeadónál, mi csak a gépet magát használjuk. Vagy épp gépeket, többesszámban. Írják is az “alcímben”, hogy “minden költséget tartalmaz”. Mentesít mindenestül az üzemeltetéssel összefüggő teendők alól. Megelőző karbantartás, szervizköltségek, fél-egy napos szervizkiszállás, ha baj van, meg ilyesmi. Jelent továbbá még ez betanítást, mert egy-egy ilyen gépet használni azért eggyel komolyabb feladat, mint felsöpörni, de azért velük sima dolog elsajátítani mindent.

Ahogy írtam, hiányzott egy ideig a sok mezőgazdasági munka, mert az megnyugtatta a lelkemet, de azt is jó látni, hogy a nagyváros állította nehéz kihívások és speciális körülmények mellett mondjuk a profi takarítógép bérlés mennyire effektív. Jó látni működni ezeket a rendszereket, jó találkozni ilyen területekkel. Ezek a gépek lehengerlő munkát tudnak végezni, és jó érzés marad utánuk. A takarítás kielégítő munkafolyamat, pláne ilyen hatásfok mellett. Imádom a munkám, és ennek csak egyik aspektusa az, hogy tök jófej munkakörnyezetben dolgozom. A másik az a Greenway, ami a munkavégzést még érdekessé is teszi, nem csak gördülékennyé!

takarítógép bérlés