Vidéken nőttem fel, de egyetemista koromban felköltöztem Budapestre. Sokáig azt hittem, hogy életem végéig itt fogok maradni, de aztán jött a szerelem, a gyerekek és hirtelen megváltoztak a prioritások is. Végiggondoltam, hogy mennyi idő lenne, mire összejönne annyi pénz, hogy Budapesten egy kertes házat tudjunk venni. Ezt összehasonlítottam azzal, hogy ugyanezt vidéken mennyiből tudnánk összehozni és nem volt többé kérdés, hogy hol fogunk élni. Nem is bántam meg a döntésemet, és egy, a fővároshoz közeli településen vettünk házat.

Igazából nagyon örülök, hogy a gyermekem megtapasztalja a vidéki életet is. Budapest később is itt lesz és felnőttként majd megtapasztalhatja azt a környezetet is. Van azonban a vidékben valami különleges. A kedvenc dolgom talán az lenne, hogy esténként, mikor kilépek a kertünkbe, mindig látom a csillagokat. Ez mindig hiányzott az éjszakai látképből a fővárosban.

Van azonban pár dolog, amiért még mindig szívesen felmegyek Pestre. Az egyik ilyen az autóm szervizelése. Nemrég a neten böngésztem, hogy hol tudnám méltányos áron, személyesen megoldani az autóm javíttatását. Egy www.metaautoszerviz.hu nevű oldal jött szembe velem elsőként. Gondoltam megnézem, hátha jó lesz. Nem is hittem volna akkor még, hogy mennyire tökéletesen meg fog felelni az igényeimnek.

Tetszett, hogy amint felléptem az oldalra, rögtön kiemelten fogadott a telefonszámuk. Sokszor az elérhetőségek keresésével nagyon sok időt elvesztegetek az ilyen oldalakon. Itt azonban nem kell emiatt aggódni. Ráadásul azzal, hogy ezt rögtön kirakták a főoldalra, azokra az emberekre is gondoltak, akik már visszatérő ügyfelek és éppen csak azért jöttek fel, mert elfelejtették, hogy mi volt a telefonszámuk.

Az egyik legfontosabb dolog számomra az volt, hogy hosszú évek tapasztalatával rendelkezzenek már. Egy olyan szakmában, mint a szerelés, nem számít, hogy mennyit tanul az ember, sokkal fontosabb, hogy mennyi autót látott már. Hiszen a problémákkal kapcsolatban mindig fel kel találnia magát a szerelőnek. A www.metaautoszerviz.hu csapata azonban már több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Ez számomra több mint elégséges volt. Azért megnéztem még mellé, hogy az embereknek milyen véleményük van róluk online és itt sem ért különösebb meglepetés. Mindenki pozitívan nyilatkozott róluk.

Az oldal nagyon részletes tájékoztatóval rendelkezett. Ez azonban nem azt jelenti, hogy bele kellett fulladnunk a szövegbe. Az olvasáshoz egyszerűen csak lefelé kell tekernünk az oldalon. A bekezdések tagolása pedig úgy van megcsinálva, hogy soha ne érezzük magunkat elveszve a szövegben. Olvasmányosan is van megírva minden, úgyhogy nagyon rövid idő alatt tisztában lehetünk azzal, hogy mégis mit ajánlanak a pénzünkért cserébe.

De mégis mit ajánlottak? Egy olyan átfogó szolgáltatást, amelynek keretein belül, minden autónkkal kapcsolatos problémát meg tudnak oldani. Ráadásul úgy, hogy folyamatosan tartják velünk a kapcsolatot, amíg a szerelés tart. Tehát nem kell attól félnünk, hogy a végére egy váratlan összeget kell majd kifizetnünk. Mindenről kikérik a mi véleményünket is és nyugodtan mondhatunk nemet az esetleges javaslatokra.

Nem is kellett tovább győzködni, fogtam a telefonomat és felhívtam őket. Az ügyintéző nagyon rendes volt és türelmes. Elmagyaráztam neki, hogy mire lenne szükségem, ő pedig adott nekem egy olyan időpontot, ami mindkettőnk számára ideális volt. A szerelés folyamata nagyon gördülékenyen ment és valóban beváltották az oldalon feltüntetett ígéreteket. A kommunikációra sem lehet semmi panaszom. Nagyon elégedett voltam a www.metaautoszerviz.hu szolgáltatásával.