Budapesten egyre nagyobb divatnak látom, vagy inkább kezdeményezésnek, hogy az emberek vidékre vonulnak. Ha nem is örökre, de a vidéki elvonulás idilli képe ott lebeg a fejekben. Nem is csoda a hangos és büdös belvárosban, ha néha ez már sok, és vágynak a zöldbe, a nyugalomba. Főleg a kisgyerekesek költöznek vidékre, illetve a fiatal felnőttek, sokan kommunákat alapítva. A tervünk nekünk is ez, ha megérkezik az első baba, akkor már nem szeretnénk a belvárosban élni. Vidékről származom, és szerintem sok szempontból könnyebb a gyereknevelés egy egészségesebb környezetben. Egyszerűen nagyobb szabadságot és teret kap mindenki a családból. A kicsi mászkálhat a fűben, belemászhat a pocsolyákba is, ha akar, lehet háziállata, és meglehet a saját én-ideje.A sport is könnyebben lehet a hétköznapok része, és a saját magunk által megtermelt élelmiszerek is egészségesebbek. A sport babakocsi így előny lehet és az inglesina babakocsi árak kedvezőek lehetnek.

Persze vannak nehézségek, a közösségeket meg kell szervezni, a színház messze lesz és nincs annyi gyerek majd a pici körül, de ezeket meg lehet oldani némi odafigyeléssel. Már szervezkedünk, hogy mikre lesz majd szükségünk a gyerkőc mellé, és persze vidékre egy masszív babakocsi egyszerűen muszáj. Az inglesina babakocsi árak és érték arányban az egyik legjobb, és nagyon praktikus darabok, hosszú élettartammal, így több testvér is élvezheti majd.

Az inglesina babakocsi árak megérik a pénzt

Mi olyan típusok vagyunk, akik szívesebben fizetnek ki egyszer nagy összeget, de a termék legyen hosszú élettartamú, és ne kelljen fél éven belül cserélni. Az inglesina babakocsik ilyenek, mivel nagyon masszívak és garanciálisak. Nekünk a szettek is tetszett, de vidékre egy masszívabb darabot is szerettünk volna, így a sport babakocsit választottuk. Mellé pedig egy baba szempontból tökéletesen kialakított mózeskosarat.

A sport babakocsi tágas helyet biztosít a gyerkőcnek, nagyobb korban is, addig pedig mehet a kenguru. Jól rugózó babakocsiról van szó, így nem lesz gond a rengeteg földút és erdei ösvény. Jó nagy pakolózsák van a kocsi alatt, így lehet magunkkal vinni kulacsot, nasit, pulcsit stb. A kupolatető pedig UV védős, és fel lehet szerelni rá esővédő burkot és szúnyoghálót is, hogy a kicsi mindig védve legyen. Ami a legjobb, hogy gondoltak a parázós szülőkre, és van ablak a kupola tetején, így mindig láthatod, hogy a picúr mit huncutkodik a kocsiban. Az inglesina babakocsi árak szempontjából szerintem ezért már megéri, hogy ilyen minőséget kaphassunk.

A szülőkre is gondoltak, és tényleg praktikus darabot alkottak meg, mivel a váz összecsukható, így könnyen befér a csomagtartóba. A baba egészen 22 kg-os súlyig tudja használni a kocsit, és ez az egyénileg kialakított állítható rugóterhelésű felfüggesztésnek köszönhető. Minden kerékhez egyénileg beállítható a rugózás. A pici babák esetében ajánlott a soft mód beállítása, és a felfüggesztés emelő ereje le fogja győzni a buckás utak kihívásait is.  Ez a babakocsi a legjobb döntés egy vagány vidéki élethez.