Egy ideje már figyeltem a kollégáimon és barátaimon az okosóráikat. Furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy mire lehetnek ezek jók, hiszen a mobiljainkon már mindent elérhetünk és mindenhova magunkkal vihetjük őket.

Akkor éreztem először szükségét egy okosóra megvásárlásának, mikor a fotózási munkám közben teljesen belefeledkeztem az időbe és nem vettem észre, hogy a fali óra megállt, a mobilomat pedig munka közben nem szeretem előveszegetni, mert az ügyfelek úgy érzik, hogy nem velük foglalkozom. Egy okosóra viszont szó szerint mindig kéznél van, ráadásul be lehet rajta állítani, hogy figyelmeztessen, mikor érkezik a következő delikvens, ráadásul emlékeztet is rá egy bizonyos időn belül, így nincs a feladat végén kapkodás.

Ezért hát elhatároztam, hogy én is beruházok egy darabra. Olyan helyről akartam megrendelni, ami megbízható és a későbbiekben is visszatérhetek egyszerűen, hogyha bármilyen további kiegészítőre volna szükségem. Ezért megnéztem, hogy a szokott webfelületemen kínálnak-e okosórákat. Természetesen, mint oly sok minden, az okosóra is szerepelt a kínálatukban, ráadásul különböző igényeknek megfelelően. És ahogy előre sejtettem az órák mellett különböző kiegészítőket is árulnak, amikre a továbbiakban minden bizonnyal szükségem is lesz!

Ebben az oldalban eddig sohasem csalódtam és örülök neki, hogy most is innen rendelhettem, mert az ő oldalukat már ismerem. Bár, mindenki számára nagyon tudom ajánlani, mert első alkalommal is tökéletesen ki lehet rajta igazodni.