Dealer - Gastro & Ice Dealer

Már évek óta vidéken élek, és szinte semmi sem hiányzik a városi létből. Jó érzés volt a város nyüzsgését magam mögött hagyni, egyedül a kis bisztrók és presszók, amik hiányoznak. Jó volt, hogy mindig be tudtam ülni valahova a barátaimmal egy fagyira, egy pizzára vagy bármire. Vidéken erre viszonylag kevés lehetőség van, ezért elhatároztam, hogy ezen változtatni kell.

Kitaláltam, hogy nyitok egy bisztrót, ahova összegyűjtöm a népszerű ételeket és italokat, hogy legyen egy hely, ahol a barátok, a család közösen ebédel, iszogat vagy csak eszik egy fagyit. Az ideális helyszínt viszonylag gyorsan megtaláltam, egész jó állapotban is volt, nem sok felújításra szorult. A berendezés már más kérdés volt. A Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára böngészés közben bukkantam rá. Felhívtam egy vendéglátós ismerősömet, hogy ismeri-e őket. Az ismerősöm ódákat zengett róluk, hogy mennyire meg vannak elégedve, mennyire szeretik az onnan rendelt gépeket.

A siker egyik titka a jó felszerelés

Ez a visszajelzés nekem elég volt, hogy tovább foglalkozzak az oldallal. Nagyon széles körű választékkal rendelkeztek, amire szükségem volt gépek terén, azt itt megtaláltam. Előkészítés, sütés-főzés, fagylaltgépek, húsipari gépek, ital készítők és még sorolhatnám, mennyi mindenre ad megoldást a Dealer – Gastro & Ice Dealer webshopja. Nem győztem válogatni a jobbnál jobb gépek közül. Előzetes egyeztetéssel még a kiszállítást is segítenek megoldani. Nem is gondoltam, hogy a vendéglátóiparban ennyi géppel lehet dolgozni. Amitől még szimpatikusabbak lettek, hogy használt gépeket is árultak. Találtam is használtan olasz kávégépet és kávédarálót is.

A webshopot is felhasználóbarátnak találtam, könnyedén megtaláltam mindent, amire szükségem volt. Mind az étel, mind az ital készítéshez megtaláltam a szükséges gépeket a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán. Telefonon leegyeztettem a szállítás részelteit, illetve még volt néhány kérdésem, amiben az rDealer munkatársa kedvesen segített nekem.

A kiszállítás zökkenőmentesen zajlott, minden hiány nélkül és épségben megérkezett. Beszereltettem az új gépeket, és még a megnyitó előtt mindet kipróbáltam, és minden tökéletesen működött.

A kis bisztróm azóta is nagy forgalommal működik, nem győzzük kiszolgálni a vendégeket, már gondolkodunk a bővítésen. És mivel nagyon beváltak az rDealer gépei, ezért nem is kérdés, hogy honnan fogunk továbbra is vendéglátóipari gépeket rendelni.