A fővárosban élek, de vidéken születtem, ahova a szívem mindig is tartozni fog. Ezért mindig figyelemmel követem a vidékkel kapcsolatos híreket. Minden érdekel az ottani élettel kapcsolatban: gazdaság, kultúra, vidékfejlesztés és még sok minden más.

Nem régiben olvastam egy nagyon érdekes cikket egy internetes hírportálon, aminek a célja a vidékkel kapcsolatos hírek és érdekességek közlése az érdeklődőkkel. Az írás a vidéki, kereskedéssel foglalkozó vállalkozásokról és az e-kereskedelem kapcsolatának fontosságára világított rá. Tény, hogy egy vidéki szervezet hátrányban van abból a szempontból, hogy távolabb esik a nagyobb felvevő piaccal rendelkező városoktól. Ez a hátrány azonban könnyen áthidalható, hogy ha sikerül kiépíteniük egy erős, a világhálón jelenlévő kereskedelmi rendszert, mellyel elérhetővé válnak az ország minden területén. Ennek az alapja elsősorban egy jól felépített webes áruház.

Azt kell mondanom, saját tapasztalat, hogy egy jól működő, a mai kihívásoknak megfelelő webshop megalkotása bizony combos feladat. Ez az állításom azonban rögtön semmissé válik, ha egy olyan csapatra bízzuk ezt rá, mint a keresobenelso hu. Ez egy cég, mely vállalja azt, hogy kiépítse vagy megerősítse egy szervezet vagy vállalat jelenlétét az online platformon.

Erre több megoldás is kínálnak az ügyfeleik számára, melyeknek a kiválasztása is már gondos szakértelmet és tapasztalatot követel meg. A konzultációk és megbeszélések során az ügyfeleikkel részletesen átbeszélik azt, hogy ezek közül melyik is lenne a célszerűbb.

Mondok egy példát. Egy weblap tulajdonosa elsősorban Google Ads hirdetésekben gondolkodik, és ezzel a céllal is keresi meg őket. Azonban könnyedén megeshet, hogy a termék ára miatt, egész egyszerűen nem éri meg ezt a megoldást alkalmazni. Ilyen esetekben célszerűbb lehet más megoldásokhoz folyamodni, amik akár megcélozhatják a keresőmotorok találati listáján történő jobb helyezést, csak hogy egy példát mondjak.

A lényeg az, hogy a keresobenelso hu képes kideríteni, hogy mire van szükségünk és akármi is legyen az, azt a lehető legmagasabb szakértelemmel végre is fogja hajtani a számunkra.

A weboldalukon sok sikertörténetet is olvashatunk a már meglévő ügyfeleikről, melyek csak tovább erősítették a bizalmamat a cég felé. Az egyik ilyen írás például arról szól, hogy egy vállalkozás hogyan tudott kisebb büdzséből elképesztő eredményeket elérni a linképítés szolgáltatásuknak köszönhetően. A vállalkozás már sikeres volt, és a weboldalra sem lehetett semmilyen panasz, azonban a vásárlók többsége fizetett hirdetéseken keresztül érkezett, ami bizony ártott a profitnak is. A keresobenelso hu csapata a helyzet kivizsgálást követően arra jutott, hogy itt a linképítésre lesz szükség, ami által a megadott kulcsszavakra jobb helyezést lehet elérni a keresőkben. Az első hónapban tíz darab beépített linkkel indítottak, de már ez is elég volt ahhoz, hogy megduplázzák a látogatók számát. A későbbiekben ez a szám csak tovább nőtt, amit egy táblázatból is láthatunk.