Sokkal inkább preferálom a vidéki életet, mint a fővárosit – jobb a levegő, barátságosabbak az emberek, közelebb lehetek a környezethez. Mindig is tudtam, hogy ha az egyetem elvégzése után vidékre fogok költözni, ehhez az elgondoláshoz pedig tartottam is magam. Elvettem egy Zala megyei lányt, majd leköltöztem a szülővárosába. Vettünk egy szép, nagy családi házat és hamarosan el is indítottam a saját vállalkozásomat. Ennek már idestova 15 éve, a cégem sikeresen működik, két gyermekünket pedig boldogságban és szeretetben neveljük a feleségemmel.

A munkában úgy érzem nagyon profi és szerencsés vagyok, a cégem teljesen nyereségesen működik. Kisvállalatként nincs sok alkalmazottam, de nem is baj, azzal a huszonöt emberrel nagyon jól kijövünk, hiszen megfelelő munkát végeznek. Mivel vidéken van a székhelyünk is, természetesen szükségünk volt céges autókra is, hiszen rendszeresen kell ügyet intézni más városokban, sőt akár még Budapesten is.

Nekem még korábban az egyik üzleti partnerem ajánlotta a http://www.flottakezeles.hu/ weboldalt, és a mai napig hálás vagyok neki ezért. Ez a szolgáltatás cégautókkal és flottakezeléssel foglalkozik, céljuk, hogy kielégítsék azoknak a kisebb cégeknek az igényeit, amelyek ugyan nem rendelkeznek mondjuk ötven-száz autóval, de szeretnék, hogyha a különböző szervizek, biztosítók, esetleg autókereskedések úgy viszonyuljanak hozzájuk, mintha legalább annyi gépjárművük lenne.

Legelső alkalommal az tűnt fel, hogy a felhasználóbarát és könnyen kezelhető weboldaluknak köszönhetően minden lényeges dologról abszolút tájékozódhattam, emiatt pedig egy olyan szolgáltatás arculata rajzolódott ki előttem, amelyben teljes mértékben megéri megbízni.

Ezen a flottakezeléssel kapcsolatos oldalon ráadásul rögtön egy tájékoztató videót tekinthetünk meg, melyben egy hozzáértő szakember, pontosabban az ügyvezető mondja el a fontos dolgokat. A videóban egyébként a cég munkatársai összegyűjtötték azt az 5 költségcsökkentő tényezőt, amelyet a cégautó választás előtt jó, ha megismer a potenciális ügyfél, ezzel kikerülve a nem várt kiadásokat, a plusz munkát és a szükségtelen idegeskedést, problémázást. Mindezt azért teszik meg, mert tisztában vannak azzal a dologgal, hogy kis- vagy közepes cégeknek eléggé fontos és elkerülhetetlen kérdés az, hogy mire, mikor és mennyi pénzt költenek. A szolgáltatás munkatársai éppen emiatt döntöttek úgy, hogy vázolják a cégvezetők, illetve más vállalati munkatársak számára, hogy mely többször alkalmazott és letesztelt, kipróbált megoldások vannak arra vonatkozóan, hogy a cégautókra és a flottakezelésre a lehető legkevesebb anyagi ráfordítást kelljen alkalmazni. Természetesen céljuk mindemellett a leginkább az, hogy mindenki, aki felkeresi őket, sikeresen ráleljen a saját igényei és szükségletei szerint a legmegfelelőbb opcióra.

Nem beszélve arról, hogy segítenek átlátni a lízing, a hitel, illetve a tartós bérlettel kapcsolatos tudnivalókat, ezekről precízen megfogalmazott, profi összefoglalót olvashatunk el a Hitel, lízing, bérlet, áfa menüpontban. Roppant lényeges szempontnak tartják, hogy ügyfeleik megfelelően tájékozódjanak a költséghatékonyságról és arról, hogy milyen módszerrel tudják maguknak megspórolni a lehető legtöbb pénzt. Sőt, a Szolgáltatások kategórián belül részletes összegzést kaphatunk arra nézve, hogy milyen csomagokat ajánlanak az ügyfeleiknek, és hogy ezekről miket kell tudni.

Például a Standard csomag flottakezelésébe szervizidőpontok szervezése, javítások anyag és munkadíjának ellenőrzése, gumikkal kapcsolatos teendők ellátása, bírságok kezelése, autómentések szervezése, csereautó ügyintézése tartozik, míg a Comfort csomag 0-24 h ügyintézést tartalmaz. A Superior csomaghoz ennél sokkal több tartozik: garantált díjas szerviz és gumi szolgáltatást tartalmaz, azaz belefoglaltatik a kötelező szervizek költsége, a forgó – kopó alkatrészek költsége, a gumipótlások költsége és a gumiabroncs logisztika.

Csakis a maximális megelégedettségemről tudok beszámolni ezzel a szolgáltatásban kapcsolatban, elég ha csak azt mondom, hogy szerintük egy cég szempontjából elengedhetetlenül fontos tényező, hogy ne a cégautókra kelljen a legtöbb pénzt költeni.