Az elmúlt hétvégén lehetőségem adódott leutazni Tiszafüredre, hogy megörvendeztessen a vidéki élet. Órák utazása, átszállása s véletlen hölgyekkel való szemezés árán le is jutottam a helyszínre, első szippantásom a térség tüdőt üdítő aromájából frissebb volt, mint egy hírportál aznapi cikkei. Nem teketóriáztam többet, mint kellett volna s rákanyarodva az első utcára indultam családunk egy épp üresen álló lakásába.

Itt kimarad egy fél nap leírása, amikor azt tettem, amit tenne valaki, ha két napra lemegy nyaralni egy lakásba, öveket méreteztem rokonságom férfi tagjai derekára. De a lényeg nem ez, hanem hogy miközben nagyban méreteztem, némi csepegésre felfigyeltem s pár percre rá egy tócsa került a radiátor alá. Mérvadóan pánikba estem, főleg azért, mert a könnyed pihenésből szerelésbe váltott a vidéki élet s ez még egy hírportál olvasásához képest is kevésbé volt izgalmas.

Úgy döntöttem még egyszer nem akarok ilyet, ha Budapest vagy Pest megyében problémám adódik vízszerelés, csatornázás, csőtörés vagy egyéb, akár dugulás elhárítás, csatornakamerázás vagy fűtésszerelés ügyében, akkor a https://vizszereles.net – re egyből rámegyek. Nem csak azért, mert én nem tudnám magam megcsinálni a csatornakamerázásom, hanem azért, mert profikra akarom bízni a munkát, akik akár egy órán belül ki is érkeznek hozzám. Akár még hiba nélkül is hívnám őket, karbantartani a bojlerem például, de bármi egyéb is előfordulhat, ízlésünk szerint válogathatunk a szolgáltatásokból a felhasználóbarát kialakítású weboldalon, s ha kiválasztottuk a megfelelőt, akkor a gyors kiszállásra vonatkozó ígéretükhöz híven – ami előtt telefonos egyeztetés alapján is felmérik az aktuális problémákat – megérkeznek a profi munkások és nem megszokott alapossággal el is végzik a megbeszélt feladatokat. Jelenti ez azt, hogy minőségi alkatrészeket és eszközöket felhasználva addig nem hagyják abba a munkát, amíg az nemcsak elfogadhatóan, de profin kész nincsen. Ha a vizszereles.net szakembereit választjuk, akkor ne lepődjünk meg, ha nem negyedórát vesz igénybe a munka és maradandó probléma elhárítás lesz a vége, nem csak napig/hétig tartó gányolás.

Ügyfélkörükben mélységes bizalom alakult ki, melyet eddigi munkáikkal alapoztak meg s a minden munkára vállalt garanciával. Nem csoda így, hogy ügyfeleik később is őket hívják, azaz akár pont, hogy emiatt csodának is mondható, amit a vizszereles.net képvisel. Ilyen megbízható profi szakemberek érkezéséért mormolnak többen – köztük magam is – imákat egy vízvezetékszerelés, duguláselhárítás, csatornázás vagy épp fűtésszerelői munka igénybevétele előtt. Arra azonban a legmerészebb imáim közben sem gondoltam, hogy ez meg is valósulhat ilyen professzionális módon, ráadásul úgy, hogy több éves garanciát vállalnak a munkáikra.

Ha ez nem lenne elég, akkor tovább növekedhet bizalmunk velük szemben, ha megemlítem, hogy a számláikat biztosító társaságok is elfogadják, így egy költségesebb vízszerelési, fűtésszerelési, csőtöréses vagy csatornázással járó munka kiegyenlítésében nyugodtan támaszkodhatunk egy korábban kötött biztosításunkra. Nem ők azok a ’szakemberek’, akik nem tiszta és hiteles számlákkal próbálnak túljárni a rendszer eszén, ők inkább a munkáik követhetőségét támogatják mind elszámolás, mind pedig garancia terén. 

A józan ész és szívem is hozzájuk húz, ők pedig 30 éve tesznek eleget minden elvárásnak szerelés, javítás, karbantartás, csere vagy telepítések elvégzésével, ezért marad mindig kedvenc könyvjelzőim közt a https://vizszereles.net.