Aki az Alföldön lakik, az tudja, milyen az igazi forró nyár. Én a házamban már minden hűtő megoldást bevetettem, jéggel töltött kád, legyezők, medence, de valahogy sosem éreztem igazán komfortosan magam. Az ismerőseim folyamatosan mondogatták, hogy szereltessek már be egy klímát, de a válaszom mindig az volt, hogy a vidéki gyerek kemény gyerek, és nincs szükségem ilyen puhányoknak való eszközökre.

Végül rászántam magam, és felkerestem a klimaglobal.eu weboldalát. Egy profi csapatra akartam bízni a feladatot, hogy elhozzák a megváltást a lakásomba. Ők 15 év tapasztalatával rendelkeznek, és számtalan elégedett ügyfél foglalja imába a nevüket. Több ismerősöm is ajánlotta, hogy náluk kérjek árajánlatot.

A főoldalon egy kattintással el is juthatunk az árajánlat kérő panelhez. Itt meg kell adni a nevünk, az email címünk, telefonszámunk és a várost, ahol élünk, valamint, ha van bármilyen megjegyzésünk azt is beírhatjuk. Aki a hagyományos módszer híve, az természetesen telefonon is felhívhatja őket.

Amíg az árajánlatomra vártam, kicsit böngésztem a weboldalt. Itt mindent leírnak a klímákról, amit egy közembernek tudnia kell róluk. Adnak egy rövid listát, hogy milyen kérdésekre kell válaszolnunk, mikor klímavásárlásra adjuk a fejünk. Nagyon nem mindegy, milyen eszköz kerül a szobába, mert ha nem megfelelően választunk, akkor nem lesz hatékony, és sok áramot fog elpocsékolni. Természetesen a klimaglobal.eu szakemberei mindenben a segítségünkre lesznek. Ja és nem csak klímával foglalkoznak, hanem hőszivattyúkkal is!