Ti még emlékeztek arra a télre, amikor azon izgult az ország lakossága, hogy lesz-e elegendő gázkészletünk ahhoz, hogy kihúzzuk a telet? Én még emlékszem, és eléggé mély nyomokat hagyott bennem az a tél! Épp a híradót néztem, amikor érkezett a híradás: akadozik az import gáz, ezért Magyarország a meglévő, tartalék gázkészletét kezdi el felhasználni a téli fűtésszezonra. Hirtelen nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam azon a télen. Ugyan szerencsére nem lett probléma, és én személy szerint nem éreztem meg, hogy voltak gondok a gáz beszerzésével, de akár nagyobb baj is történhetett volna. Ezért bár vidéken élek, de megfogadtam, hogy minél előbb korszerűsíteni fogom a fűtésrendszeremet a lakásban.

Éppen ezért most azt tervezem, hogy elektromos fűtésre váltok, és ehhez elektromos fűtőpaneleket kezdtem el keresgélni. Az elektromos fűtés sokkal megbízhatóbb ugyanis, mint a gázzal történő fűtés – az áram ugyanis biztonságosabban elérhető. Ráadásul ha bármikor probléma lenne az ellátással mégis, napelemes rendszer telepítésével akár magunk is meg tudjuk termelni a szükséges áram mennyiséget. Így tehát akár környezetbarát módon is nyerhetünk energiát. Az elektromos fűtőpanelek mindemellett gyerekbarátak is – használatkor biztosak lehetünk benne, hogy nem okoznak sérülést. Nem ráznak, nem forrósodnak fel, így nem tesznek kárt a gyermekben, és nem égetik meg a lakásban szálló port sem.

Ráadásul legnagyobb örömömre kiderült, hogy a Klímaglobálnak van üzlete itt nálunk, Mosonmagyaróváron is. Mivel ők is árulnak elektromos fűtőpaneleket, ezért ezeket a vásárlás előtt akár élőben is megnézhetem az üzletükben! Időpontot ugyan szükséges velük előzetesen egyeztetni a vizitre, de megnyugtatóbb, hogy az ember szemre tudja vételezni a megvásárolni kívánt termékeket.