Sokan azt hiszik, hogy a vidéki élet haláli unalmas. Én egy faluban lakom és egyáltalán nem gondolom ezt így. Sosem érzem azt, hogy nincs mit csinálnom, hogy beszűkültek a lehetőségeim. Ez valószínűleg azért van így, mert a kedvenc időtöltéseim a számítógépes játékok. Ezek nyilvánvalóan mind egy városban, mind egy kis faluban egyformán élvezhetők.

A videójátékokra elég sok pénzt költök, ugyanis mindegyikből meg szoktam venni az eredetit. Nem szeretném tönkretenni a számítógépemet mindenféle internetes vírussal.

A hétvégén kitaláltam, hogy tovább fejlesztem a játékteremet egy gamer székkel. Sokat töltök a számítógép előtt, de néha már elég kényelmetlenül, ugyanis a székem nem igazán komfortos. Az egyik haverom mesélt nemrég a gamer székekről, amik állítólag nagyon szuperek. Ekkor gondolkodtam el rajta, hogy nekem is kellene egyet vásárolnom.

Hétvégén tehát elkezdtem kutakodni a neten, gamer szék webshop után keresgéltem. Hamarosan rátaláltam a Bestmarkt műszaki webáruházra, ahol 443 fajta szék közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

Nem akartam elkapkodni a választást, így rengeteg szék tulajdonságait átböngésztem, míg végül sikerült rátalálnom az X Rocker Infiniti 2.1 gamer székre. A szék 112 320 forintba kerül és megrendelhető kék vagy fekete színben. A termékre a gyártó egy év garanciát vállal.

A Bestmart oldaláról megrendelt termékeket három féle képpen lehet átvenni: személyesen a budapesti üzletből, házhoz szállítással és GLS csomagponton keresztül. Szerencsére az általam kiválasztott terméknél mindhárom átvételi mód ingyenes, így természetesen a legkényelmesebb opciót, a házhoz szállítást választottam. Az internetes oldal szerint a szék 3-5 munkanapon belül érkezik meg, tehát még sajnos nincs a birtokomban, de már nem kell sokat várnom.

Az X Rocker Infiniti 2.1 gamer székben a különleges jellemzői tetszettek meg igazán. A széknek 2.1-es fejtámlára szerelt audiorendszere van, háttámlára szerelt mélynyomója a mély hangzáshoz, dedikált vibrációs motorokkal rendelkezik, a hang vezeték nélküli, tehát Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik. Mindezek mellett jó a talapzata, párnázott kartámaszai vannak, az egyszerű tárolás érdekében pedig még összecsukható is. A tisztításával sem kell sokat bajlódni, ugyanis könnyen letörölhető anyaggal van bevonva. Az X Rocker Infiniti 2.1 a PlayStation játékrendszerek hivatalosan engedélyezett játékszéke, ami szerintem nagyon menő.

Elképesztően várom már, hogy megérkezzen a gamer székem, biztos csodálos lesz benne játszani. Ha ti is szeretitek a videójátékokat és épp gamer szék webshopot kerestek, ajánlom nektek a Bestmarkt oldalát. A 443 termék közült biztos találtok egy olyat, ami a ti igényeiteknek is teljeskörűen megfelel.