Testvérem mindig is vidékre, vagy legalább az agglomerációba szeretett volna költözni, neki a város túl zajos, és koszos, sokkal letisztultabb, talán egyszerűbb életre vágyott, és ezt meg is valósította azzal, hogy megvette élete első házát agglomerációs területen. Ami még nem annyira vidék, de már nem hordozza magában a városi ismérveket. Itt kezdett neki, a felújításba, mivel olyan házat sikerült neki venni, ahol akadt munka jócskán, de a sok munkát és a befektetést mindinkább feledteti az a hatalmas kert, mely az ingatlanhoz tartozik, és melyen zöldséget és gyümölcsöt fog termelni. Ám a felújítást el kellett kezdenie, ahogyan megköttetett az adásvételi szerződés, mivel nem szeretett volna úgy egyáltalán beköltözni, hogy fürdőszobája használhatatlan. Jó most eltúloztam, hogy használhatatlan volt, de egy valamire magára adó személy nem tisztálkodik ott, így hát megkezdődött a csempe leverése, a falban futó vezetékek cseréje, az esetleges csőtörés kiküszöbölése érdekében. Ahogyan elkezdődött a fürdő felújítása, azzal egy időben a testvérem talált egy remek oldalt, ahol számos fürdőszobával kapcsolatot ötletet talált, ami jelen helyzetében nagyon hasznos. Nagy büszkélkedve mesélte, hogyan bukkant rá az oldalra, és, hogy milyen szuper ötleteket talált már ott, amiket igyekszik a saját fürdőjében is véghez vinni, illetve figyelni az apróbb kis részletekre is.

A csempékről rengeteget olvasott az oldalon, mivel valljuk be, egyikünk se volt még olyan helyzetben, hogy koordinált volna egy fürdőszoba felújítást, ezért nagyon jól jött ez a remek oldal, ahol támpontokat kaphatott a testvérem, mire kell figyelnie a különböző fázisokban. A fürdőszoba csempe tervező üzemmód beindult nála is, amikor az oldalon ahhoz a részhez ért, hogy a különböző vezetékcsere után, miután a vakolat megszáradt, milyen csempét is érdemes választani. A fürdőszoba csempe tervező tanácsok nem mások voltak, minthogy ne sajnáljuk a pénzt jó minőségű, magas kopásállóságú csempe megvételére, mivel a csempét nem pár évre választja az ember a fürdőszobájába, hanem évekre, évtizedekre, ezért nem érdemesem ezen spórolni. Ha hosszabb távra tervezünk, akkor sem kell az éppen aktuális trendektől ódzkodni, csak okosan kell megválasztani, célszerű egy semlegesebb színű csempét, és hozzá színben passzoló fugát választani, mivel különböző kiegészítő tárgyakkal és polcokkal és szekrényekkel fel lehet dobni a fürdőt, melyeket könnyebb szerrel ki tudunk cseréli, mit a csempénket. .

Ez a remek oldal még arról is írt, és ez nagyon fontos is volt testvéremnek, hogy milyen módjai vannak a csempe lerakásának, milyen távolság mutat jól két csempe között, mely esztétikailag a leglátványosabb a szemnek. Amikor pedig a burkoló szakember megérkezett testvéremnek ő már felkészülten tudott beszélgetni vele, és különböző szakszavakat is használt, amire a burkoló mester nem igen tudott mit mondani, csak annyit, hogy természetesen diagonálban fogja lerakni a padlóra a csempéket. Testvérem nagyon büszke volt magára, hogy ilyen szakszavakat tud, de természetesen nem máshonnan, hanem arról a csodás oldalról, ahonnan remek ötleteket merített végig a felújítás során, végig követve az oldal nyújtotta remek tanácsokat, melyeket megfogadva most egy szép fürdőszobával büszkélkedhet. A továbbiakban is számít a honlapra, mivel talált olyan bejegyzéseket is, amelyek nem csak a fürdőszobai csempékre és azok felrakására, kiválasztására vonatkoznak, hanem a csaptelepek megvásárlásában is segítségül siet, valamint a fürdő berendezésében is építő jellegű ötletekkel tud szolgálni.