Én imádok vidéken élni. Sok előnye van, de hátrányokkal is rendelkezik a vidéki élet. Én mindennek ellenére szeretem a tájat, hogy csend van, a barátok közel laknak. Ha bulira vágyom, bemegyek a városba, csak mondjuk az is igaz, hogy olyankor egy városban lakó havernál szoktam aludni, mivel nincs mivel hazajöjjek. Ez már csak ilyen. A vidéki életérzést nem tudom szavakba önteni, azt mindenkinek magának kell megtapasztalnia. Viszont arról szeretnék most beszélni, hogy vidék mennyire van kiszorítva a nagyvárosokhoz képest. Szerencsére, mióta létezik az internet, semennyire. Én imádok vidéken élni. Sok előnye van, de hátrányokkal is rendelkezik a vidéki élet. Én mindennek ellenére szeretem a tájat, hogy csend van, a barátok közel laknak. Ha bulira vágyom, bemegyek a városba, csak mondjuk az is igaz, hogy olyankor egy városban lakó havernál szoktam aludni, mivel nincs mivel hazajöjjek. Ez már csak ilyen. A vidéki életérzést nem tudom szavakba önteni, azt mindenkinek magának kell megtapasztalnia. Viszont arról szeretnék most beszélni, hogy vidék mennyire van kiszorítva a nagyvárosokhoz képest. Szerencsére, mióta létezik az internet, semennyire.

Mert igen, vidéken is van internet. Meg wifi. És mi is nézünk sorozatokat, chatelünk, stb. De tegyük fel, ha például szeretnénk pólót nyomtatni szülinapra, vagy valamilyen alkalom folytán, akkor mit teszünk? Felmegyünk az internetre. Elég hamar ráakadtam a lolmarkt.hu weboldalra. Ez egy olyan kereskedés, ahol végre a vidékiek sincsenek háttérbe szorítva, hiszen 10 ezer forint felett ingyenes a szállítás, és a póló nyomtatás ára sincs az egekben. Nagyon sok ötlet van, és külön a női, külön a férfi oldalon is rengeteg kategória van. Ez akár inspirációnak is jó. Az egyik barátnőm, Julcsa szülinapjára gondoltam, hogy rendelek egyet. Egy valami nagyon rá jellemző pólót. Hiszen Julcsa imádja a vicces feliratokat, szeret bóhóckodni, bulizni, szereti az állatokat és a jó filmeket. A legutóbbi film, vagyis inkább sorozatnak mondanám, a Csernobil az, ami nagy hatást tett rá. Gondolkoztam, hogy talán egy csernobilos pólónak örülne.

  • Szerintem nem jó ötlet! – mondta Lara.
  • De hát miért nem? – csodálkoztam el.
  • Oké, a Csernobil menő egy sorozat, és tetszik is neki, de vajon 3 év múlva is menő lesz? Ezt nem tudhatod. Lehet, hogy addigra már mindenki elfelejti.
  • Ezt nem lehet elfelejteni, hiszen az a film valóságon alapul.
  • Tudom, de lehet, hogy jó pár év múlva már nem lesz annyira oda érte. Sokkal jobb lenne mondjuk egy klasszikus.
  • Klasszikus?
  • Igen, például egy Bud Spenceres póló.
  • Van olyan vajon?
  • Nézzük meg!

Rákerestünk és azt kell hogy mondjam olyan is van. Méghozzá több fajta. Talán igaza van Larának abban, hogy a Bud Spencer örök klasszikus, és kicsi kora óta szereti a filmjeit. Talán azokat már sosem fogja megunni. Talán a bud spenceres pólót örökké hordani fogja. Talán. Nem tudtuk pontosan Julcsa méreteit, de megkértük a húgát, hogy mérje le a kedvenc pólóját és küldje el nekünk, ha tudja. Mivel lehetőleg pontosat szeretnénk választani neki. Julcsa húga készségesen elküldte a méreteket, mi pedig már meg is tudtuk rendelni a pólót. A póló hamarosan megérkezett, nem kellett sokat várni, és tökéletesen szép színe és anyaga volt. Jövőhéten lesz Julcsa szülinapja. Akkor fogom odaadni neki. Drukkoljatok!