Ha a vidéki életre gondolok, mindig elfog valami mérhetetlen békesség és nosztalgia. Az utóbbi azért lehet, mert a gyerekkoromat a kertvárosban töltöttem. Bár ez is része volt a városnak, mégis inkább falusi érzete volt. Nagyon boldog voltam ekkor és még mindig többször elmosolyodok, ha elhaladunk mellette vonattal. Reméltem, hogy egy nap én is ki tudok majd költözni a városból és átélni ezt a békét.

A béke azonban nem kell, hogy egy külső okból származzon, mi is meg tudjuk teremteni magunknak. Ezt a buddhista tanulmányaim során értettem meg. Nem rossz azonban, ha erre kapunk pár emlékeztetőt. Egy hangtál például kiváló lehet ebből a célból és a Nepáli Termékek nevű oldalon rengeteg ehhez kapcsolódó ajánlatot találhatunk.

Többféle hangtál is létezik, mindegyik más-más jó hatással. Ezekről is olvashatunk a Nepáli Termékek oldalán. Ráadásul mindegyik termékhez tartozik egy kép, amin meg tudjuk nézni, hogy milyen formájú lesz a megrendelni kívánt hangtál. Nekem nagyon tetszett, hogy az oldal egésze autentikusnak érződött. Egy pillanatig sem volt bennem az, hogy biztos csak át akarnak verni és egy silány minőségű hangtálat fogok majd találni a postaládámban.

Valóban tévedtem volna, ha erre gondolok, mert az itt árult hangtálak mind Nepálban készülnek. Olyan mesterek kezei közül kerülnek ki, akik a hangtál készítés hagyományait évszázadok óta őrzik. Azóta is ez jut eszembe mindig, ha rápillantok a Nepáli Termékek oldaláról rendelt hangtálamra.