Egész eddigi életemet vidéken töltöttem, egy alföldi kis faluban. Sokan szeretik ezt a csendes, nyugodt életstílust, ami a falvakat és tanyákat jellemzi, számomra azonban gyakran monotonná és unalmassá válik ez a létforma.

Az elmúlt időszakban azonban történt valami, ami legalább felkavarta kissé az állóvizet, ugyanis egy héttel ezelőtt falusi mulatságot szerveztek. Ez a rendezvény már hagyománynak számít errefelé, idén azonban eléggé rendhagyóra sikeredett ez az esemény a selfiegep.hu-nak köszönhetően.

Fantasztikus ötletnek bizonyult a szervezők részéről a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról, ugyanis egyértelműen a falusi mulatság fénypontjává vált a fényképezkedés.

A selfiegep.hu egy olyan weboldal, amelyről selfie gépeket, fotóboxokat lehet bérelni különféle rendezvényekre, például esküvőkre, céges bulikra is. Mint ahogy az oldalon található tájékoztatóból is kiderül, a fotóbox nem más, mint egy csúcsminőségű, tükörreflexes kamera, amely egyben fotónyomtatásra is alkalmas, így azonnal kézbe vehetjük a frissen készült képeket.

A fotóautomata bérleti díja igazán kedvező a selfiegep.hu -nál, ráadásul a kiszállításért sem kell sokat fizetni, igen kedvező kilométerdíjjal dolgoznak vidéki helyszínek esetében (Budapesten pedig teljesen ingyenes a kiszállítás). Az ár tartalmazza azt is, hogy már egy órával a rendezvény kezdete előtt megérkezik a bérelt eszköz, és a selfiegep.hu egy munkatársa az esemény teljes ideje alatt jelen lesz, és személyesen asszisztál a gép működtetéséhez.

A bérleti díj azonban ezenfelül további szolgáltatásokat is tartalmaz. Ilyen például, hogy a cég ingyenesen biztosít egy fehér hátteret és egy asztalnyi vicces kelléket a fotózkodáshoz. A háttér külön kérésre lehet színes is, rengeteg opció közül válogathatunk a selfiegep.hu oldalon a “fotófal” menüpontban. A vicces kellékek pedig rengeteg parókát, álarcot és műbajuszt jelentenek, amelyek bizonyosan jó hangulatot teremtenek.

Az árban benne van továbbá az is, hogy korlátlan mennyiségű képet készíthetünk és nyomtathatunk ki a selfie géppel, sőt, az elkészült fotókat még digitálisan is eljuttatják hozzánk a rendezvényt követően.

Amennyiben az alapcsomagon kívül extra szolgáltatásokra tartunk igényt, lehetőségünk van egyedi layoutot kérni a nyomtatott fotókhoz – például a fotópapíron szerepelhet az esemény neve és dátuma. Ezenkívül megoldható az is, hogy bizonyos képek hátuljára mágnesszalagot erősítsenek, és így hűtőmágnesként is használhatók lesznek a fotók.

A selfiegep.hu minden rendezvényen biztosítani tudja a jó hangulatot, úgyhogy ha buli, akkor Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu!