Egy vidéki újságban lettem figyelmes egy nagyszerű riportra. Egy fotóssal beszélgettek a munkájáról és a karrierútjáról. Nagyon elgondolkoztatott engem ez a rövid cikk, hiszen korábban nagyon részt szerettem volna venni egy fotózáson, viszont sosem sikerült olyan fotóst találnom, akinek a munkái kifejezetten tetszettek volna. Viszont az újság elolvasása után úgy döntöttem, hogy most megvalósítom ezt a vágyamat.

Az interneten kezdtem el keresgélni fotós után. Mivel nem csak magamnak keresgéltem, hanem esküvőre is szükség lett volna egy profi fotósra, ezért először az esküvői fotós ár témában kezdtem el nézelődni. Amikor rátaláltam Szoboszlai Kriszti oldalára, akkor egyből láttam, hogy ő kitűnik a többi fotós közül.

A weboldala nagyon összeszedett, átgondolt és könnyen használható. Egy helyen szinte minden fontos információ megtalálható. Ha kíváncsi vagy, hogy az egyes fotózások mit tartalmaznak, hogyan zajlik a közös munka és mire figyelj a fotózás előtt, akkor mindenképp érdemes lehet elolvasnod a honlapján található információkat.

Ha téged is érdekel az esküvői fotós ár, akkor pluszban még erről is megtudhatsz egy kis információt. Hiszen ez egy szolgáltatás, amit mindenki maga áraz be. Ezért minden fotós maga dönti el, hogy milyen áron vállal el egyes fotózásokat. Persze ez függ attól is, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik, mit tud nyújtani, és az ügyfeleinek milyen ár fogadható még el.

Amennyiben ajándékba szeretnél adni egy fotózást Szoboszlai Krisztivel, akkor erre is van lehetőség. Az ajándékutalványnak köszönhetően bárkit meglephetsz egy nagyszerű élménnyel. Egy-egy ilyen fotózás szerintem hatalmas élmény tud lenni és nagyszerű emlék is később, ezért érdemes lehet elgondolkozni ezen az ajándék ötleten is.

Többfajta fotózási csomag közül lehet választani: van alap, exkluzív, VIP és MIX csomag is, ahol egyszerre tudsz részt venni egy stúdió és egy szabadtéri fotózáson. A csomagok közötti különbségekről pontos leírást találsz a weboldalon.

Válassz magadnak és szeretteidnek is életre szóló élményt. Örökítsétek meg a pillanatot egy nagyszerű fotóssal! Forduljatok bizalommal Szoboszlai Krisztihez!