Vidéken sokkal kevesebb a lehetőség úgy nagyjából mindenre. Az egyik vidéki ismerősöm egy kis örömét szeretném megosztani veletek.

Szeretek itt élni és dolgozni, szeretem a csendet, a nyugalmat, a békét, de néha zavar, hogy itt nincsenek átvevő pontok, ide nem szállít a pizzafutár és van, hogy nem kapjuk meg a csomagunkat sem, mert eltéved a futár.

De emellett vannak olyan webshopok, akik küldetésként tekintenek arra, hogy a termékeket elszállítsák a megrendelőkhöz, így innen mindig minden megérkezik.

Amikor valahol azt látom, hogy a szállítás 2-5 nap, akkor tudom, hogy hozzánk minimum 5 nap kell, hogy elérjen a csomag, míg tudom, hogy a Fővárosban a 2 napos határidő teljesül. De hozzászoktam ehhez, na meg vannak olyan oldalak, mint például a https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi, akik, ha vállalnak valamit, akkor azt teljesítik is annyi idő alatt, amennyit mondtak. Innen akármikor rendelek autógumit, mindig hamar megérkezik.

Olyan gumikat is forgalmaznak, amik nem csak városi terepen működnek, de a falukban levő földutakon is megállják a helyüket. Ritka az olyan oldal, ami nem csak a nagytöbbség igényeire figyel, hanem direkt azért tart kevésbé fogyó termékeket, hogy aki kifejezetten azokat keresi, annak is legyen. Emiatt és a gyors, pontos szállítás miatt én mindig csak innen rendelek autógumit és az ismerőseimnek is mindig ezt ajánlom. Tényleg nehéz itt vidéken autógumihoz jutni, így amelyik valóban jó webshop, azt igazán meg kell becsülni!