A párom rengeteget dolgozik, így egyedül kell vezetnem a háztartást, és a kisgyermekünkkel is egyedül kell foglalkoznom. Természetesen sokat segít, amikor itthon van, de egy fél éves csöppség mellett elkerülhetetlen, hogy hét közben is boltba kelljen menni.

Ismerősök ajánlására néztem szét először a lord.shop.hu oldalon. Ez gyakorlatilag egy online elérhető bababolt, ahol számos kiegészítőt meg tudunk rendelni az otthonunk kényelméből.
Eleinte a pelenka volt, ami miatt az oldalon nézelődtem. Ebből rendkívül széles a választék, és az árak is nagyon kedvezőek. Még a kiszállítással együtt is tudtam spórolni úgy, hogy az oldalról rendeltem a helyi kisboltban történő vásárlás helyett.
A pelenka után szép lassan elkezdtem más termékeket is innen rendelni: popsikrém, törlőkendő, babaolaj… gyakorlatilag mindent, amire szükségünk van a hétköznapok során.
A Lord Shop bababoltja azért is igazán jó választás, mert a házhoz szállításuk olcsó és gyors. Saját raktárból hozzák ki a csomagokat, aminek következtében kedvezőbb áron juttatják el otthonunkba a szükséges árut, mint a futárszolgálatok. Ez az opció az ún. kiemelt településeken érhetők el. Ezek javarészt Budapest részei és egyéb Pest megyei települések. Mivel én a főváros mellett élek, az príma megoldás számomra, de az ország bármely részére tudnak szállítani futárszolgálattal.

A fizetési módok is jól össze vannak állítva. Mivel egy kisbabával a karomban nem szeretnék készpénzzel bajlódni, előre ki szoktam fizetni bankkártyával a csomagot. A fizetési felület biztonságos és könnyen kezelhető, ahogyan azt egy ekkora webáruház esetén az ember elvárja.

Nem csalódtam még ebben a bababoltban, biztos vagyok benne, hogy jó sokáig fogom még használni. Igazából addig, ameddig csak lehet. Minőségi termékek, megbízható szállítás jellemző rájuk, így bátran ajánlom őket mindenkinek, aki jutányos áron akar hozzájutni a gyermekeknek szükséges dolgokhoz.