Persze nehogy azt gondoljátok, hogy valami olyan külön egységet képez a mi falunk az országban, ahová csak bizonyos információk jutnak el… De tény, hogy nagy óriásplakátokkal sokkal kevésbé találkozik az ember, mint mondjuk a nagyobb városokban. Az viszont nagyon is igaz, hogy a jó dolgokról itt is van hír, csak éppen simán szájról-szájra terjednek az információk, nem feltétlenül pedig valamilyen más csatornán. Ha a falusiak valami jót hallanak, vagy elismerően vélekednek – vagy épp ellenkezőleg – valamilyen szolgáltatásról, akkor annak általában hangot is adnak. Így a motortire webshop nálunk sem ismeretlen fogalom, pedig elég messze vagyunk a fővárostól – viszont motorozni felénk is szeretnek az emberek.

De még mennyire, hogy szeretnek! A fél utca két keréken jár minden évszakban, ezért ha van egy olyan internetes áruház, ahol nagyon kedvező feltételekkel lehet hozzájutni gumikhoz, akkor arról aztán tényleg mindenki tud. A motortire.hu pedig egyértelműen egy ilyen oldal. Ráadásul grátiszként nem csak a kétkerekesek kedvelt oldala ez, hanem legalább annyira a háztartási kisgépekkel bíróknak is, hiszen itt akár fűnyíróhoz is lehet megfelelő kereket találni, hogy csak egyet említsek a kilógó példák közül.

A motortire webshop egy netes áruház, ahogy az a nevéből is kiderül, azonban ez nem kizárólagosan azt jelenti, hogy csak a neten lehet náluk vásárolni. Van ugyanis kapcsolódó műhely is a szolgáltatáshoz, ahol segítenek is az ügyes-bajos motoros szerelésekben. Sőt, akár még az autót is el lehet vinni hozzájuk, mert arra is megvannak az eszközeik és a szükséges szaktudásuk.

Az oldalon rögtön egy motorgumi keresővel találjuk szembe magunkat, aminek a keresőmotorja (micsoda szóvicc!) igazán praktikus és könnyen használható. Néhány lényegesen és kihagyhatatlan paraméter megadását követően már elénk is tárulhat a temérdek akciós motorgumi és más egyéb abroncs, amivel itt az oldalon kereskednek. Ha jártasak vagytok egy kicsit is a kétkerekű világban, akkor nem mondok zöldségeket azzal, ha pár típust elsorolok, amihez lehet kapni megfelelő gumit a motortire.hu oldalon.

A teljesség igénye nélkül az alábbi kategóriákban biztos lehet keresgélni a motortire webshop kínálatában. Vannak kimondottan quadhoz való motorgumik, ebből ugye négy kell és nem is kettő. Aztán vannak klasszikus kétkerekűekhez való abroncsok, ahogy a chopper, vagy cruiser kategória hajtói is megtalálhatják a megfelelő papucsokat. A vadócabb cross kategória képviselői is jó helyen keresgélnek, ha ebbe a netboltba tévednek, de ha valaki egy kisebb elektromos kerékpárt hajt, az is megtalálhatja itt a maga abroncsát. Az enduro motorok is találhatnak itt gumikat maguknak, ahogy a robogósok és az oldalkocsira gumit keresők is a jó weblapon járnak. Vannak itt még utcai gumik, városi abroncsok, kimondottan verseny gumik, supermoto típusú motorgumik, de sport, vagy épp sporttúra gumik is, ahogyan a salakmotorozás szerelmesei is jó helyen járnak. És még hosszasan sorolhatnám ezt a listát, mert még mindig nincs vége! Ellenben motoros létem ellenére néhány kategóriát még én sem ismerek, ezért ezekkel nem is szájalok.

Azt viszont mindenképpen kiemelném újra, hogy a motortire webshop kínálatában nem csak a járművekhez vannak ideális választást adó abroncsok, hanem a kerti gépekhez, vagy akár talicskához, molnárkocsikhoz is akadnak szuper megoldások, hasonló módon kedvező áron.

A már sokat emlegetett árakat illetően pedig csak néhány számot hagynék itt, amit szintén az első oldalon lehet rögtön megtalálni: 120/80-14 méretű robogó gumit lehet vásárolni S sebességosztályhoz 19 990 forintért az egyik legkíválóbb márkától. Egy másik opció ugyanettől a gyártótól egy chopperhez, vagy cruiser kategóriájú motorhoz: 130/80B17 méretben H sebességosztályhoz, 59 990 forint. A két ár között pedig még rengeteg más opció érthető el, csak végig kell böngészni a teljes motoritre.hu oldalt.

Egy másik lehetőség pedig, hogyha valaki konkrét méretet, vagy típust keres, akkor az tudja használni az oldal tetején található keresőt, amivel még akár használt gumit is találhat a kínálatban – nyilván ennek megfelelő áron. Tehát, ha fontos a minőség, a megbízhatóság és a jó ár egy helyen, akkor a motortire webshop akciói biztosan nálatok is betalálnak majd. Meg hát, a vidéki embernek tudjátok, hogy lehet hinni, igaz?!

motortire webshop