Amióta megszűnt a fogorvosi magánrendelés a környékünkön, tudom, hogy nagyon sokat jártok be Budapestre fogorvoshoz. Azokat, akik nem tudják ezt megengedi maguknak, természetesen megértem, de akik megtehetik, azoknak szeretném a figyelmükbe ajánlani egy nagyon jó fogászatot Budán. Ha beírjátok a keresőbe, hogy fogorvos Budapest, nagyon sok találatot dob ki és éppen ezért szeretnélek megkímélni a választás fáradalmaitól és bemutatni nektek a legjobb fogorvost Budapestről. Én már választottam és teljesen meg vagyok vele elégedve. A fogorvosok nagyon kedvesek és türelmesek, szívesen elmagyaráznak mindent, akár többször is; az árak elfogadhatóak; a munka minőségi. Jómagam implantátumot készítettem náluk, amikor a Keserűkanyarban való balesetem után kiestek a fogaim; később pedig a fiammal jártam még vissza fogszabályzás céljából. A fogászat munkájának minőségét bármikor ellenőrizhetitek rajtuk, senki meg nem tudná mondani, hogy melyik fogaim nem igaziak.

Természetesen, mint minden rendes fogászaton, itt is csinálnak mindent: foghúzás, bölcsességfog húzása, híd és implantátum, gyökérkezelés, fogszabályzás, prevenciós kezelések és így tovább. Sőt, a mi vidékünktől eltérően itt még a röntgent is helyben csinálják, és ha nem megfelelő a húzás és ki kell műteni a bölcsességfogat, akkor azt is helyben csinálják. Ezeket csak azért emelem ki, mert felénk ez nem így volt és van, de amint látjátok, normális helyeken ez így működik.

Ha esetleg gondot jelent eljutni Budára, ne felejtsétek el, hogy én, meg a bátyám minden héten legalább kétszer arra megyünk a munka miatt, szóval szívesen el is viszünk benneteket, csak ne felejtsetek el időpontot egyeztetni a fogászattal, hiszen random ők sem tudnak fogadni titeket.